Обратно към сайта
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Лятна превантивна програма - Аз избирам доброто! - на ОКБППМН - "Ваканция - 2024"

Публикувано от Администратор 
„Ваканция – 2024” ще бъде изпълнена с многобройни възможности за усмивки, игри и интересни предизвикателства за децата!
Традиционната за община Гоце Делчев Лятна превантивна програма на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните за и тази година ще предложи на децата летни възможности за творчество, спорт, приключения, доброволчество, личностно развитие и възпитателна подкрепа под мотото „Аз избирам доброто!”.

Тази година дейностите са структурирани в 14 клубове по интереси, които ще се провеждат предимно на открито.

Както винаги, участието на децата в клубовете е напълно безплатно, като за някои от клубовете е необходимо децата да имат някои лични принадлежности и специална екипировка.

Тази година дейностите от летните клубове ще стартират от 24-ти юни според графика на всеки клуб и ще продължат до 24 август 2024г., след което ще има официално закриване и връчване на награди и грамоти за най-активните участници. Декларациите от родителите ще се приемат в Информационния център на община Гоце Делчев до 21.06.2023 г., от където децата могат да получат своите входни карти за клубовете, които са избрали. Препоръчително е децата да изберат 5-6 клубове, които са им най-интересни, като в хода на програмата биха могли да се запишат и в други клубове при разрешение от ръководителите.


Децата трябва да са навършили 7-годишна възраст и да са посещавали училище предходната учебна година. Най-важните изисквания на организаторите /за да бъде ваканцията максимално безопасна и приятна/ са децата да нямат симптоми за вирусни заболявания, когато посещават клубните дейности, да носят своите входни карти и да спазват стриктно правилата за хигиена, безопасност и добро поведение.
Прикачени файлове:
отвори | свали - ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ-плакат.docx (85.8 KB)
отвори | свали - Декларация-родител 2024.doc (34.5 KB)
Съжаляваме, но нямате права да публикувате/отговаряте в този форум.