Обратно към сайта
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Традиционната за община Гоце Делчев Лятна превантивна програма на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните отново ще предложи на децата интересно поле за творчество, спорт, приключения, доброволчество, л

Публикувано от Администратор 
Традиционната за община Гоце Делчев Лятна превантивна програма на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните отново ще предложи на децата интересно поле за творчество, спорт, приключения, доброволчество, личностно развитие и възпитателна подкрепа под мотото „Аз избирам доброто!”.
„Ваканция – 2021” е осмата поредна превантивна програма в община Гоце Делчев. Тази година дейностите са структурирани в 12 клубове по интереси, които ще се провеждат на открито, за да бъде ваканцията максимално безопасна за децата и техните ръководители. Всяко дете може да избере до 5 клуба, в които да участва. Както винаги, участието на децата в клубовете е напълно безплатно, като за някои от клубовете е необходимо децата да имат някои лични принадлежности и екипировка.
Дейностите стартират от втората седмица на юли месец според графика на всеки клуб и ще продължат до края на месец август. Декларациите и заявленията от родителите ще се приемат в Информационния център на община Гоце Делчев до 30.06.2021 г. от където децата могат да получат своите входни карти за клубовете, които са избрали. Препоръчително е децата да изберат до 5 клуба, които са им най-интересни.
Декларация може да бъде изтеглена също така и от сайта на община Гоце Делчев www.gotsedelchev.bg – раздел „Съобщения”.
Децата трябва да са навършили 7-годишна възраст и да са посещавали училище предходната учебна година. Най-важните изисквания на организаторите са децата да нямат симптоми за вирусни заболявания, когато посещават клубните дейности, да носят своите входни карти и да спазват стриктно правилата за хигиена, безопасност и добро поведение.Последна редакция от 2021-06-21 13:41.
Прикачени файлове:
отвори | свали - Плакат - Ваканция - 2021.doc (134 KB)
отвори | свали - Декларация-родител 2021.doc (30.5 KB)
Съжаляваме, но нямате права да публикувате/отговаряте в този форум.