Обратно към сайта
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ПРОЦЕДУРА ЗА ЧАСТИЧЕН ИЗБОР НА ПАРТНЬОРИ ЗА ПОДГОТОВКА И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРОЕКТ „СОЦИАЛНО ‐ ИКОНОМИЧЕСКА ИНТЕГРАЦИЯ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ. ИНТЕГРИРАНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ДОСТЪПА ДО ОБРАЗОВАНИЕ“ – Компонент 2, , ФИНАНСИРАНИ ПО ОП РЧР.

Публикувано от Администратор 
Във връзка с подготовка и изпълнение на проект по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „СОЦИАЛНО ‐ ИКОНОМИЧЕСКА ИНТЕГРАЦИЯ НА УЯЗВИМИ ГРУПИ. ИНТЕГРИРАНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ДОСТЪПА ДО ОБРАЗОВАНИЕ“ – Компонент 2, финансирана по ОП „Развитие на човешките ресурси“ и ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“,
община Гоце Делчев обявява

ПРОЦЕДУРА ЗА ЧАСТИЧЕН ИЗБОР НА ПАРТНЬОРИ ЗА ПОДГОТОВКА И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРОЕКТА, ФИНАНСИРАНИ ПО ОП РЧР.


Допустими партньори за дейностите по ОП РЧР са:
1. Неправителствени организации;
2. Работодатели (съгласно КТ).

Процедурата стартира на 11.03.2021 г. и е с краен срок за подаване на документи от кандидат-партньори – 19.03.2021 г. (17:00 ч.), като документите се подават на хартиен носител на следния адрес: Информационен център на Общинска администрация – гр. Гоце Делчев, ул. "Царица Йоанна” № 2, гр. Гоце Делчев.

Процедурата (указанията за участие) и документацията към нея могат да бъдат намерени на официалната страница на община Гоце Делчев [www.gotsedelchev.bg], в секция „Съобщения“.
Прикачени файлове:
отвори | свали - 2. Zayavlenie partnyor na obshtina Gotse Delchev.doc (62.5 KB)
отвори | свали - 3, Procedura za izbor na partniori 10.03.2021.doc (136 KB)
отвори | свали - 4. Prilojenia za informacia.zip (1.89 MB)
Съжаляваме, но нямате права да публикувате/отговаряте в този форум.