English

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


ЕИК по БУЛСТАТ 000024745


централа
088 800 60 80
0751 97 008


факс 0751 97 005


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


имейл: obshtina@gotsedelchev.bg

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[14.06.2024]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА С МАЛКИТЕ ШАМПИОНИ ОТ SMARTYKIDS ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Кметът на община Гоце Делчев се срещна представителите на SmartyKids Гоце Делчев - детски образователен център, които спечелиха призови места на Международното състезание по ментална аритметика HORUS 8, което се проведе преди броени дни в Барселона, Испания. На срещата присъстваха Константин Червенков, Харизан Тамахкяров, Георги Бучков, Гергана и Цветелина Жилеви, техният ръководител Ангел Атанасов и Костадин Харисков – началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности, култура и спорт“ в община Гоце Делчев.

„Безкрайно горди и щастливи сме да споделим с вас, че нашите супер смартита, покориха сърцето на Каталуния, като се представиха по чудесен начин на провелото се в Испания международно състезание по ментална аритметика HORUS 8, в което взеха участие над 220 умни деца от 7 държави“, разказа преподавателят Ангел Атанасов. В състезанието,

България бе представена от 40 участника, като постиженията на децата от Гоце Делчев са наистина фантастични:

Константин Червенков - Шампион на Шампионите

Харизан Тамахкяров – Шампион

Георги Бучков - 1-во място

Гери и Цвети Жилеви - 2-ро място

По време на срещата те разказаха повече за проведеното състезание и направиха демонстрация на своите умения, като за 5 минути решиха между 50 и 70 задачи.

На свой ред, кметът на община Гоце Делчев поздрави децата за техните отлични постижения и им пожела все така да печелят и да прославят града и Родината си. Той им връчи грамоти и подаръци за постигнатия успех.

Техният ръководител Ангел Атанасов благодари на кмета Владимир Москов за помощта и му връчи награда за голямата подкрепа, която оказва на талантливите и умни деца в община Гоце Делчев.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/