English

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


ЕИК по БУЛСТАТ 000024745


централа
088 800 60 80
0751 97 008


факс 0751 97 005


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


имейл: obshtina@gotsedelchev.bg

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[14.05.2024]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА С ФУТБОЛИСТИ ОТ СЕЛО БРЕЗНИЦА, КЛАСИРАЛИ СЕ НА ТРЕТО МЯСТО В НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ

Кметът на община Гоце Делчев проведе среща с футболния отбор към СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ село Брезница, който завоюва престижното трето място на Националните ученически спортни игри по футбол. Финалите се проведоха в Разград, а отборът от Брезница, воден от треньорите Иса Мерсим и Ибрахим Алим, е бил единственият достигнал до тази фаза селски отбор. „Момчетата се превърнаха в любимци на публиката с добрата си игра и толерантното си поведение на терена“, коментира директорът на училището в село Брезница Сефаде Хаджи, която присъства на днешната среща заедно със своя заместник Хюсеин Грошар.

Двамата треньори Иса Мерсим и Ибрахим Алим, които са и преподаватели по физическо възпитание в училището, са изключително щастливи и горди от този успех и признават, че той е резултат от много работа, амбиция и желание. „Това, което постигнаха нашите ученици е геройство, защото на подобни национални ученически игри изключително рядко се класират, отбори от по-малки населени места в страната, а да не говорим за село, както сме ние“, заявиха те.

Младите футболисти са ученици от 8-ми, 9-ти, 10-ти, 11-ти и 12-ти клас в училището. Някои от тях имат желанието да продължат да се развиват в областта на футбола. „Много е важно, че в училището и в селото като цяло имаме условия, за да могат да тренират младите хора. Надяваме се, че тези условия ще се подобрят още повече“, сподели кметът на село Брезница Иса Сакали, който също присъства на срещата заедно с общинския съветник Сайди Чолак. „Имаме готов разработен проект за едно съвременно спортно съоръжение в село Брезница – модерен стадион с всички удобства, за да могат такива млади хора да тренират и да се развиват. Предстои да бъдат отпуснати средствата, с които да се реализира този проект“, каза кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов. Той подари на всеки от младите футболисти спортен екип с пожеланието за още по-големи успехи.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/