Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail obshtina@gotsedelchev.bg

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[20.03.2024]

МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО БЕ ПОДПИСАН МЕЖДУ ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И УНСС

Меморандум за сътрудничество между община Гоце Делчев и Университета за национално и световно стопанство /УНСС/, бе подписан днес в гр. Гоце Делчев от кмета Владимир Москов и ректора на Университета проф. д-р Димитър Димитров.

На събитието присъства цялото ръководство на община Гоце Делчев, както и на УНСС, а така също членовете на постоянната комисия по образование в Общински съвет – Гоце Делчев и ръководствата на гимназиите и средните учебни заведения в общината.

Меморандумът изразява желанието на двете институции за съвместна работа и очертава приоритетните направления и формите на сътрудничество между двете институции. Той включва част от възможните сфери за сътрудничество, като възможности за кариерно развитие и реализация на студентите от УНСС, срещите им с практици, практики и стажове, а също така партньорство на УНСС и община Гоце Делчев при проучвания и научни изследвания в областта на публичната администрация, местното самоуправление, провеждане на съвместни научни прояви, обучения, конкурси, съвместно кандидатстване по проекти и програми в областта на интересите на двете страни, организиране на публични събития за представяне на добри практики по публично управление.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/