Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail obshtina@gotsedelchev.bg

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[15.09.2023]

В ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВЕЧЕ НЯМА УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ДВУСМЕНЕН РЕЖИМ

На територията на община Гоце Делчев вече няма учебно заведение на двусменен режим. Това стана възможно след като бе официално открит новият учебен корпус в Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев.

Кметът на общината Владимир Москов, директорът на учебното заведение Людмила Дерменджиева и председателят на Общинския съвет Димитър Балтаджиев, прерязаха лентата на новопостроената сграда, която е реализирана по проект „Програма на МОН за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкции но детски ясли, детски градини и училища“.

Проектът е на стойност 965 888 лв., подготвен е от община Гоце Делчев и е финансиран от Министерство на образованието. Обзавеждането в новите класни стаи е направено със средства от бюджета на училището.

Освен новите учебни стаи, в които ще се учат децата от втори и четвърти клас, училището вече разполага и с актова зала за тържества.

„С разширението на Първо ОУ и санираната сграда на ПГ по МСС, е пред завършване цялостното обновяване на училищната инфраструктура в общината. В санирана сграда започва новата учебна година и в Трето ОУ. Там предстои вътрешен ремонт, благоустрояване на двора и изграждане на нови спортни площадки“, коментира кметът на община Гоце Делчев.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg