Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail obshtina@gotsedelchev.bg

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[17.06.2022]

КМЕТЪТ ВЛАДИМИР МОСКОВ ВРЪЧИ НАГРАДИ ЗА НАЙ-ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНИ ЦВЕТНИ ГРАДИНКИ И ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ ОТ ГРАЖДАНИ И ФИРМИ

На специална церемония, кметът на община Гоце Делчев отличи за усърдието им жители на гр. Гоце Делчев, които се грижат за цветните градинки в своите квартали или поддържат в добър вид междублоковите пространства.

Общо 23 ваучера бяха връчени като награда за хората, които са отговорни за чудесните градинки на улица «Бяло море», ж.к. «Дунав» и ж.к. «Юг», ул. „Симеон Радев“, ул. „Драма“, ул. „Звънчарска“, ул. „Илинден“, ул. „Полковник Дрангов“ и други. С тези ваучери хората могат да вземат посадъчен материал или други материали от двете общински предприятия, с които да направят още по-красиви поддържаните от тях градинки и места за отдих. Подкрепата от страна на общината ще бъде целогодишна – включително с поливане и наторяване.

Отличени бяха и собственици на фирми, които полагат грижи за зелени площи и градинки.

„Благодарим ви за всичко, което правите през годините, за да поддържате цветните градини и зелени площи около домовете ви. Нужно е всеки един от нас да полага усилия и да се грижи за заобикалящата го среда“, каза кметът на община Гоце Делчев и призова да се подават сигнали своевременно, както и да се проявява нетърпимост към всички, които умишлено замърсяват околната среда или унищожават растителност и имущество.

Община Гоце Делчев благодари на всички учебни и детски заведения, фирми, институции и граждани, които за поредна година се включиха в инициативата за пролетно почистване, и които ежедневно полагат грижи да живеем в по-чист и приветлив град.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/