Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail oba@gocenet.net

Search

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[09.10.2020]

ОФИЦИАЛНО БЕ ОТКРИТА НОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В СЕЛО БУКОВО

Кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, председателят на Общински съвет Димитър Балтаджиев, заместник - кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш, общински съветници, директори на детските градини в общината, родители и много гости, присъстваха днес на официалното откриване на детска градина „Звездичка“ в село Буково.

Новата модерна сграда е построена със средства от държавния и общински бюджет, като в нея се обучават и възпитават близо 40 деца от три до шест години в две групи. Детската градина е дългогодишна мечта на жителите на селото.

С поръчение в уютната и модерна градина да работят с удоволствие и да се грижат за обучението и възпитанието на добри и отзивчиви хора, се обърна кметът Москов към директора на детската градина Стефка Хюсеин и екипа й. Децата поздравиха всички гости с вълнуваща програма. Детската градина е нова и отдавна желана придобивка за селото и неговите жители.

С изграждането на детското заведение, спортната площадка и обновяването на училището в Буково се оформя един общ комплекс, в който децата от селото могат да се учат, да спортуват и да се забавляват.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg