English

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


централа
088 800 60 80


факс 088 984 86 85


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


e-mail: oba@gocenet.net

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Търсене

Пожарна безопасност и защита на населението

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[21.01.2019]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОЗДРАВИ РАБОТЕЩИТЕ В АГ-ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ПОВОД БАБИНДЕН

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов поздрави лично по традиция всички работещи в АГ-отделението на МБАЛ "Иван Скендеров" гр. Гоце Делчев с Деня на родилната помощ, който отбелязваме днес. Той подари червена роза на всички жени в отделението, както и парична сума, която да бъде използвана според нуждите. Кметът Москов, заедно със заместник-кмета Саид Иброш и народния представител Богдан Боцев присъстваха на традиционния ритуал по измиване ръцете на лекарите и акушерките в отделението.

Тази година родилката, която имаше честта да полее ръцете на лекарите и акушерките, бе дъщерята на известната и обичана народна певица Николина Чакърдъкова - Мария Чакърдъкова-Бакалова. Младата жена само преди броени дни роди своя син в Гоцеделчевската болница и отправи топли благодарности и сърдечни пожелания към целия екип на АГ-отделението. "На всички млади жени, на които им предстои да станат майки и да родят своето дете препоръчвам да го направят тук, в нашата болница в Гоце Делчев. Имаме прекрасни лекари и акушерки, много добри условия и от нашата болница по-хубаво място няма", категорична бе младата майка Мария.

На свой ред щастливата баба Николина Чакърдъкова също изказа своята благодарност към прекрасния и всеотдаен екип на АГ - отделението, към техния висок професионализъм и човешко отношение. "Ходила съм на толкова много места в страната и съм видяла в какво състояние са болниците - празни, няма лекари, мизерия, няма апаратура. Тук дължим огромна благодарност на ръководството на общината, че направи всичко възможно да запази болницата и да привлече млади лекари, както и на всички работещи в различните отделения, които наистина дават всичко от себе си за нашето здраве", призна развълнуваната Николина Чакърдъкова.

АГ-отделението на Гоцеделчевската болница е сред най-натоварените в областта. Днес, по повод Деня на родилната помощ отделението за новородени бе пълно с 15 бебета, а рано сутринта се роди още едно момиченце.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg