English

Alternative content

Get Adobe Flash player

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


централа
088 800 60 80


факс 088 984 86 85


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


e-mail: oba@gocenet.net

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Търсене

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Пожарна безопасност и защита на населението

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[01.11.2017]

КНИГАТА НА ПРОФ. ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ „АЗ НЕ БЯХ ПОЛИТИК“ БЕ ПРЕДСТАВЕНА В ГР.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПРИ МНОГО ГОЛЯМ ИНТЕРЕС

Залата в НТС се оказа тясна, за да побере всички, които искаха да присъстват на представянето на книгата на проф. Огнян Герджиков «Аз не бях политик» в гр. Гоце Делчев. Събитието бе организирано от Община Гоце Делчев и Издателско ателие Аб, а на него присъстваха кмета на общината Владимир Москов, заместник-кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш, председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, Неврокопският митрополит Серафим, общински съветници и други.

Проф. Герджиков изрази голямата си радост от това, че може да представи книгата си, която е своеобразна автобиография пред гоцеделчевската публика. Той благодари на ръководството на общината за подкрепата и организацията на събитието.

Проф. Огнян Герджиков бе представен от художника Николай Маринов. Роден е в София през 1946 г. и е професор по гражданско и търговско право в Юридическия факултет на СУ «Св. Климент Охридски». Проф. Герджиков е автор на десетки учебници, монографии, студии, статии и доклади на български, английски, руски и немски език в областта на гражданското, търговското, дружественото право и арбитраж. Той е автор на научна литература и поезия. Проф. Огнян Герджиков бе председател на 39-то Народно събрание и министър - председател на последното служебно правителство на Република България, носител е на орден «Стара планина» I степен.

Книгата му «Аз не бях политик» бе представена от Ана Боянова – носител на литературната награда „Блага Димитрова“ за роман – 2014 г. Тя набеляза основните акценти в нея и обясни, че на страниците й място са намерили всички важни събития в живота на професора. С неговото специфично чувство за хумор са разказани много интересни истории не само от личния му живот, но и от времето когато бе председател на Народното събрание. Особен интерес сред присъстващите предизвикаха положителните и отрицателните коментари за проф. Герджиков, които са публикувани в социалните мрежи, извадка на които бяха прочетени от самия него.

За да бъде още по-специално събитието, със своя музикален и артистичен талант се погрижиха Ана Боянова и Емил Калев.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg