English

Alternative content

Get Adobe Flash player

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


централа
088 800 60 80


факс 088 984 86 85


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


e-mail: oba@gocenet.net

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Търсене

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Пожарна безопасност и защита на населението

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[20.09.2017]

ПОСЛАНИКЪТ НА РЕПУБЛИКА ЮЖНА КОРЕЯ СЕ СРЕЩНА С РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Посланикът на Република Южна Корея Негово Превъзходителство Шин Бу-нам, проведе днес среща с кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов и заместник - кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш.

Срещата и посещението в община Гоце Делчев са опознавателни, като целта им е посланик Шин Бу-нам да се запознае с икономическата ситуация в района, с природните, културните и демографските дадености. По време на срещата си с ръководството на община Гоце Делчев, Негово превъзходителство изрази чудесните си впечатления от района. «Имате чудесна природа, разположението е прекрасно – между Родопите и Пирин, имате минерални извори, съвсем близо сте до Гърция и Банско, а това са много добри предпоставки за развитието на туризма в региона», каза посланикът на Република Корея.

Кметът на община Гоце Делчев изрази желание да бъде обмислена възможността за корейски инвестиции в района. «Ние винаги сме подкрепяли и ще подкрепяме всеки чуждестранен инвеститор, който би искал да развива бизнес в община Гоце Делчев», каза кметът Владимир Москов. Той допълни също, че общинското ръководство търси варианти за осигуряването на допълнителни инвестиции в областта на електрониката и високите технологии. «Целта ни е да задържим в нашия район младите специалисти, които са с инжинерно и техническо образование и те да се реализират в родното си място», подчерта кметът на Гоце Делчев.

На свой ред, посланикът на Република Корея заяви, че е събрал достатъчно информация и впечатления и ще обмисли реалните възможности за инвестиции в община Гоце Делчев.

По време на своята визита в града, Негово превъзходителство Шин Бу-нам разгледа Общинския исторически музей в Гоце Делчев, централната част на града и посети една от гимназиите.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg