English

Alternative content

Get Adobe Flash player

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


централа
088 800 60 80


факс 088 984 86 85


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


e-mail: oba@gocenet.net

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Търсене

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Пожарна безопасност и защита на населението

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[12.09.2017]

ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

Община Гоце Делчев за поредна година ще се включи в кампанията на БТВ-Медия Груп „Да изчистим България заедно“. Тази година тя ще се проведе на 16.09.2017 г. /събота/ от 8:00 часа.

Целта на кампанията е събиране на възможно най-голямо количество отпадъци, които замърсяват природата и транспортирането им до Регионалното депо за неопасни отпадъци, както и мотивиране на голям брой хора за участие в акции за почистване

Общинска администрация Гоце Делчев ще се включи активно в кампанията, като служителите ще почистят зелени площи и места за отдих в града.

Всеки може да се включи в инициативата и така с общи усилия да направим още по-чисти дворовете, тротоарните площи пред домовете ни, около училищата, близкия парк, градинка, място за отдих, детска площадка и други места на територията на гр. Гоце Делчев и населените места в общината.

Събраните в чували отпадъци ще се извозват своевременно от фирмата по сметосъбиране и сметоизвозване. Призивът ни към всички, които ще подкрепят инициативата и ще се включат в почистването е, отпадъците да бъдат оставяни до контейнерите за битов отпадък, ако в самите тях няма място.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg