Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail obshtina@gotsedelchev.bg

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[14.06.2017]

ТУРИСТИ ОТ "ПИРИНСКИ СТРАЖИ" ПРИ ТРЕТО ОУ, СЕ СРЕЩНАХА С КМЕТА ВЛАДИМИР МОСКОВ

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, се срещна днес с част от учениците, участващи в клуб "Пирински стражи" при Трето ОУ "Братя Миладинови", които успешно изминаха пътя на Ботевата чета.

71-ят поход е започнал от Козлодуй и е завършил на връх Околчица, над Враца. Продължил е пет дни, а малките участници от Гоце Делчев са се справили геройски с изминатите над 120 км., Учениците връчиха на кмета Владимир Москов подаръци и благодариха за помощта на общинското ръководство при осъществяване на участието им в това вълнуващо приключение. На свой ред, кметът Владимир Москов им благодари за участието и достойното представяне, за активността им в такива патриотични инициативи и им подари книгата на Красимир Узунов "Каймак-Чалан".

На срещата присъства и председателят на Общински съвет - Гоце Делчев Ангел Гераксиев.

Двамата с кмета на общината бяха категорични, че по всякакъв начин ще подкрепят такива инициативи, които освен, че възпитават учениците в родолюбие и любов към българската история, изграждат техните характери, каляват ги, и развиват у тях желанието да бъдат активни туристи, които да опознават красотите на Родината ни.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/