English

Alternative content

Get Adobe Flash player

 Презентация
 Новини
 Търгове
 Съобщения
 Актове по ЗУТ
 Карти
 Галерия
 Форум

Контакти

Община
Гоце Делчев

ул. "Царица Йоанна" 2


централа
088 800 60 80


факс 088 984 86 85


Местни данъци и такси
088 483 67 43
0751 950 75


e-mail: oba@gocenet.net

Сигнали

0888006080 Телефон за подаване на сигнали за нарушения по Наредба № 1

Търсене

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Пожарна безопасност и защита на населението

Новини от Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[09.05.2017]

ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ В ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОЛУЧИХА БЛАГОДАРСТВЕНИ АДРЕСИ ОТ КМЕТА ВЛАДИМИР МОСКОВ

Най-възрастният ветеран от войните в Гоце Делчев Иван Кутинов, който положи цветя на паметника на загиналите във войните по време на тържеството на 6 май 2017 г.

По повод Деня на победата и 72-та годишнина от края на Втората световна война, ветераните от войните в община Гоце Делчев получиха днес Благодарствени адреси от кмета Владимир Москов. По традиция, на този ден те получават и специален празничен обяд, осигурен от Домашния социален патронаж.

Общо 7 са ветераните от войните в общината и всички са на възраст над 90 години. Най-възрастният е Иван Кутинов, който в момента е на 97 години. Освен него, още четирима са ветераните от войните, които живеят в град Гоце Делчев. Това са: Кирил Анадолиев, Ибрахим Чаталбаш, Георги Куртев и Ангел Тинчев. Останалите двама са жители на две от селата в общината – Манол Киричков е от село Борово, а Уруч Зърбаш от село Лъжница.

В изпратения до всеки един от тях Благодарствен адрес се казва:

"Приемете моите поздрави и благопожелания по повод Денят на победата. Позволете ми да изразя своето безкрайно уважение и почит към Вас, и да Ви отправя най-искрените ми пожелания за много здраве и спокойно дълголетие.

Вие сте от хората, с които всички ние можем да се гордеем - истински боец, ветеран от войните, пример за подражание на млади и стари, достоен наследник на славните войводи в Пиринския край!

Приемете от мое име и от името на гражданите на община Гоце Делчев, нашата признателност и благодарност за Вашия патриотизъм, самоотверженост и участието Ви във войните за освобождението на нашата Родина!

Бъдете жив и здрав, запазете своя силен и несломим дух, за да сте все така наш ценен наставник и пример за бъдещите поколения!"

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by bulgaria.domino.bg