Bulgarian

 Maps

Contacts

Municipality of
Gotse Delchev

2 Tsaritsa Yoanna Str.


PBX +359 88 8006080


Fax +359 88 9848685


Local taxes and fees
+359 88 4836743
+359 751 95075


e-mail obshtina@gotsedelchev.bg

Новини от община Гоце Делчев

<< ВСИЧКИ НОВИНИ

[04.07.2011]

КМЕТЪТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПРЕДСТАВИ ОПИТА НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов в разговор с еврокомисар Кристалина Георгиев и заместник председателя на ЕП Мигел Мартинес

Замeстник председателят на Европейския парламент Мигел Мартинес, еврокомисарят Кристалина Георгиева, евродепутатите Ивайло Калфин и Евгени Кирилов от БСП, в групата ПАСЕ, и Андрей Ковачев от ГЕРБ, в групата на ЕНП, лично дойдоха на българската вечер в Европейския парламент в Брюксел – където бяха представени общините Гоце Делчев и Банско. В дискусията, свързана с развитието на планинските и погранични общини кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и председателят на групата на социалистите в ОбС на Банско Костадин Юнчов споделиха опит и добри практики. Това стана ден преди ЕК да представи финансовата рамка за бюджета на ЕС към стратегията 2020, в която политиката за инвестиции в граничните планински райони е приоритет. Заедно с доклада на кмета на Гоце Делчев евродепутати, експерти и гости имаха възможност да проследят и кратък документален филм за развитието на общината в последните няколко години.

На специално организирана дегустация гостите имаха възможност да опитат месни и млечни продукти, вино и минерална вода - произведени в гр. Гоце Делчев.

<< ВСИЧКИ НОВИНИ | АРХИВ НА НОВИНИТЕ

hosted by www.domino.bg


https://www.livechatalternative.com/